Metamorfosi

EL PROJECTE

El procés del canvi

Metamoforsi és el seu primer "EP" que veurà la llum a finals d'estiu. Un viatge musical a través de les emocions i aprenentatges que adquirim com a resultat d'haver viscut certes experiències. Plena veracitat i transparència. Aquesta proposta de conciert amb temes propis ens submergeix en un ambient especial i gairebé màgic.

Un moment amb la cantant eclèctica Eva Cabanes, acompanyada de la seva banda formada per Joan Casellas (guitarra), Artemi Agràs (baix), Cristina Español (teclats), Roger Calduch (bateria), amb la qual té una gran complicitat, interpretant un repertori ampli i personal que arriben als cors del públic per deixar en la ment del seu públic un agradable record.

Autenticitat, energia i connexió és el que sintetitza aquest projecte, dirigit per l'artista. En aquest concert ens trobarem davant d'una fusió d'estils que van des del Neo Soul i l'indie fins al pop o R & B.

Compta amb cançons pròpies, en català, castellà i anglès compostes en la seva totalitat per la cantant que parlen de les diferents etapes dins de la seva evolució personal, que fan que empatitzis amb ella i et sentis identificat. Metamorfosi té el so i l'energia elèctrica d'una banda emergent amb una veu plena de força i projecció.

El públic escoltarà peces d'artesania que tracten sobre la intuïció, l' amor, el perfeccionisme, les expectatives i els desitjos en la vida. Aquest repertori fa que l'audiència no tingui por a la transformació i al procés alliberador de néixer i créixer, del continu canvi, de la metamorfosi.

SINGLES

CAUSALIDAD

Single

BREATHLESS

Single